آگاهی بخشی درمورد نمونه طرح توجیهی کسب و کار

آگاهی بخشی درمورد نمونه طرح توجیهی کسب و کار

آگاهی بخشی درمورد نمونه طرح توجیهی کسب و کار

Blog Article

بیزینس پلن هر کسب و کار سندی است که اهداف، خدمات، محصولات، جایگاه صنعتی، اهداف بازاریابی و پیشبینیهای مالی آن کسب و کار را توصیف میکند. اطلاعاتی که در یک پلن کاری در کنار هم قرار میگیرند، میتوانند راهنمای بسیار مفیدی برای اداره و توسعه کسب و کار شما باشند.

بنابراین یک جدول درست کنید و نام و فعالیت تمام رقبای خود را در آن بنویسید. تمام نقاط ضعف و قوت آنها را هم در این جدول ذکر کنید. به این جدول، جدول آنالیز رقبا هم میگویند.

آیا قرار است طرحتان را برای سرمایهگذارها ارائه کنید؟ یا مدیران قسمتهای داخلی یا کارمندان؟

نقشه راه با نقاط عطفی بیان نمایید تا پیشرفت چشمگیری در طول مسیر داشته باشید.

بخش برنامه عملیاتی در طرح توجیهی نیازهای فیزیکی کسب و کار شما را شرح می دهد. در این بخش مکان کسب و کار و همچنین تجهیزات مورد نیاز یا امکانات حیاتی مورد نیاز برای ساخت محصولات شما مورد بحث قرار می گیرد.

در این مطلب تصمیم داریم در ابتدا درباره چیستی و ماهیت پلن کسب و کار صحبت کنیم و در کنار بیان چارچوب یا ارکان اصلی آن (مولفه های اصلی آن) روش نوشتن بیزینس پلن و مراحل طراحی بیزینس پلن را توضیح دهیم.

در برخی موارد، نتیجه برنامه ریزی شما این خواهد بود که سرمایه گذاری را در جدول قرار دهید. و ممکن است با یک سرمایه گذاری متفاوت پیش بروید که ممکن است شانس بیشتری برای موفقیت داشته باشد.

همانطور که تجارت شما رشد میکند، احتمالاً باید مدیران اجرایی را به تیم خود اضافه کنید.

اسم شرکت و فعالیتی که انجام میدهید را بهطور خلاصه و با بیانی ساده بنویسید؛ بهطوریکه هر کسی با خواندن آن کلیت کار شما را بفهمد.

چرا کسبوکارها به بیزینس پلن نیاز دارند؟ پاسخ را نشان بده پاسخ

در قسمت چرخه عمر محصول جزئیات هر مرحله مثل معرفی به بازار، رشد، بلوغ و کاهش را توضیح دهید.

همچنین باید توضیح دهید که چطور کسبوکار شما قرار است بهتر از رقبایتان محصولات/خدمات خود را ارائه دهد.

رقابت کیست؟ آنها چه چیزی را ارائه می دهند و چه چیزی شما را متمایز می کند؟

بهعبارتی میتوان گفت قبل از نوشتن گام سوم باید هم محصولتان را خوب شناخته و هم بازار خودتان را خوب تحلیل کرده pdf آموزش نوشتن طرح توجیهی باشید.

Report this page